ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç:

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç: -ODÜ olarak geleceğe daha umutla bakıyoruz


ORDU (A.A) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, ODÜ olarak geleceğe daha umutla bakıyoruz dedi.
     Yarılgaç, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında, bilimsel dünya ile her geçen gün yoğunlaşan paydaş çalışmalarının, ODÜyü herkesi gururlandıran bir yapıya kavuşturduğunu belirtti.
     Programlı, disiplinli, çalışkan ve üretken ODÜnün, kendilerine hem büyük bir mutluluk, hem daha büyük sorumluluk yüklediğini ifade eden Yarılgaç, şunları kaydetti:
     Üniversitemizin bölge ve ülke üniversiteleri içinde öncü olması yolunda gerçekleştirilen tüm emeklerden dolayı çalışma arkadaşlarım ve öğrencilerimize, teknik, altyapı ve yapılanma çalışmaları dolayısıyla da üniversitemize destek veren en başta Ordululara ve tüm Karadeniz halkına teşekkürü bir borç biliyorum. Tamamlamakta olduğumuz 2012 yılı boyunca bugün geldiğimiz noktada, üniversitemizin eğitim, araştırma ve toplumsal hizmet boyutlarında daha iyi hizmet üreten, daha başarılı bir üniversite olması için çabalarını esirgemeyen tüm ODÜlülere şükranlarımı sunarım. Barış, umut, huzur ve bereket dolu günlerde birlikte olmak dileğiyle, 2013 yılında size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER