ODÜde sağlık hizmetleri

ODÜde sağlık hizmetleri -Rektör Prof. Dr. Yarılgaç: Sağlık hizmetleri ile bölgede ve ülkemizde söz sahibi olma yolunda önemli gelişmeler kaydettik


ORDU (A.A) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Sağlık hizmetleri ile bölgede ve ülkemizde söz sahibi olma yolunda önemli gelişmeler kaydettikdedi.
     Tarılgaç, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyede ve dünyada sağlık hizmetlerinde önemli gelişmeler ve hızlı bir teknolojik değişim süreci yaşandığını belirtti.
     Üniversitelerin, ürettikleri bilimsel bilgi ile değişim sürecinde aktif rol almalarının kaçınılamaz bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Yarılgaç, şunları kaydetti:
     ODÜ olarak bizde uzman kadrolarımızla bilgi, güç ve en önemlisi deneyime sahibiz. Sağlık hizmetleri ile bölgede ve ülkemizde söz sahibi olma yolunda önemli gelişmeler kaydettik. Kamu Hastaneler Birliği-nin oluşturulmasıyla ODÜye kazandırılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası ve yine burada akademisyenlerimiz tarafından hasta kabulünün başlamış olması ve yeni açılan yoğun bakım ünitelerimiz bizleri oldukça memnun etmiştir. Genç yaşımıza rağmen bölgemizin en iddialı tıp kurumu olarak eğitimde, hizmette, araştırmada en iyi olmak, büyümek ve gelişmek için çabalıyoruz
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber ODÜde sağlık hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER