Nurdağında gümrük kaçağı sigara

Nurdağında gümrük kaçağı sigara


GAZİANTEP (A.A) - Nurdağı ilçesinde, 6 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, plakası açıklanmayan iki yolcu otobüsünü Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu (TAG) Nurdağı mevkisinde durdurdu. Otobüslerde yapılan aramada 6 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     Gözaltına alınan B.U. ve V.A tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     -Şehitkamil Belediyesporlu sporcuların başarısı
    
     Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Open Tekvando Şampiyonasında Şehitkamil Belediyesporlu Gizem Nur Albayram ve Hakan Dikbaş kategorilerinde ikincilik ve üçüncülük elde etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 15-19 Kasım 2012 tarihinde İzmirde gerçekleştirilen şampiyonaya Almanya, Danimarka, İran, Azerbaycan ve Afganistan gibi ülkelerden 700ün üzerinde sporcu katıldığı belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Cuma Tabur, sporcuların gelişimi açısından mükemmel bir turnuvaya katıldıklarını dile getirdi. Tabur, Bu organizasyon bizim için her anlamda faydalı geçti, sporcularımız bir yandan zorlu maçlarda kendilerini geliştirme imkanı bulurken bir yandan da kültürel anlamda diğer ülkelerin sporcuları ile kaynaşma fırsatı buldu ifadelerini kullandı.
     Tabur, sporcularından Gizem Nur Aybayram ve Hakan Dikbaşın kategorilerinde ikincilik ve üçüncülük elde ettiğini kaydetti.
    
     -Bal Ligi
    
     Bal Liginde mücadele eden Şahinbey Belediyespor futbol takımı Kadirlisporu 1-0 mağlup etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Gençlikspora galibiyeti getiren golü Emir Aykurt kaydetti. Takım bu galibiyetle bir maç eksiği ile ligde 17 puanla beşinci sıraya yükseldi.
    
     -Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi
    
     Türkiye Erkekler Voleybol 2. Liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlikspor Antakya Belediyesporu 3-1 mağlup etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, müsabakada etkili bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye Gençlikspor, rakibini 3-1 yendi.
     Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada, takımının liderliği elde edeceğine inandığını belirtti.
     Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ise güçlü bir takım kurduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: İzzet Mazı-Gaziantep
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Nurdağında gümrük kaçağı sigara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER