Nilüfer Belediyesporden Yaz spor okulları

Nilüfer Belediyesporden Yaz spor okulları -8 branşta açılacak olan spor okullarına 6 ile 18 yaş arası öğrenciler katılabilecek


BURSA (A.A) - Nilüfer Belediyespor bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları genç yetenekleri bekliyor. 8 branşta 4 dönem olarak düzenlenen yaz spor okullarına, 6 ile 18 yaş arasındaki öğrenciler katılabilecek.
     Spor Okulları Koordinatörü Reşat Çelik, Nilüfer Belediyesporun, spora ve kulübün altyapısına yeni yüzler kazandırmak için yaz spor okullarını düzenlediğini söyledi.
     Öncelikli hedeflerinin okulların kapalı bulunduğu yaz döneminde genç yeteneklerin Belediyespor Tesislerinden yararlanmasını sağlamak olduğunu ifade eden Çelik, öğrencilerin, spora başlamalarını sağlamak ve gelecekte başarılı olmaları için eğitimlerine spor yaparak katkıda bulunmak istediklerini bildirdi.
     Okullarda yapacakları seçmelerle başarıya yatkın öğrencileri tespit edeceklerini ve altyapıda lisanslı sporcu olarak faaliyetlerine devam etmelerini sağlayacaklarını ifade eden Çelik, diğer kulüplere de sporcu kazandırmak arzusunda olduklarını belirtti.
     Sporun evrensel bir dili olduğunu vurgulayan Çelik, Üst liglerde ve alt liglerde başarıyla mücadele eden takımlarımız var. Altyapıdan yetişen birçok öğrencimiz elit sporcu olarak, bu takımlarda forma giyme şansı buluyor. Sporun evrensel dilinin yanında, iş hayatındaki başarı ile sosyal hayata da büyük katkısı var dedi.
     Dört dönem olacak yaz okulları, futbol, voleybol, basketbol, hentbol, kort tenisi, karate, yüzme ve kombine tam gün olarak yapılacak.
    
     Muhabir : Bursa / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Nilüfer Belediyesporden Yaz spor okulları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER