Nikahları yabancılar şubesinde kıyılan çift

Nikahları yabancılar şubesinde kıyılan çift -Antalyada, vizesi sona erdiği için gözaltına alındığı yabancılar şubesinde nikah kıymak zorunda kalan Kırgız kadın ile Türk eşi, düğün törenlerini salonda yaptı (Fotoğraflı-


ANTALYA (A.A) - Antalyada, evlilik hazırlığı yaparken vizesi sona erdiği için gözaltına alındığı yabancılar şubesinde nikah kıymak zorunda kalan, Kırgız kadın ile Türk eşi düğün törenlerini salonda yaptı.
     Laradaki bir düğün salonunda düzenlenen törene Mehmet Küçükkara ve Kırgızistan uyruklu eşi Azaline Küçükkaranın aileleri ve yakınları katıldı.
     Türk ve Kırgız şarkılarının çalındığı gecede konuklar, halay ve çiftetellinin yanı sıra Kırgızistana özgü dansları sergiledi.
     Küçükara, AA muhabirine yaptığı açıklamada vizesinin sona ermesi nedeniyle gözaltına alınan eşiyle Yabancılar Şube Müdürü Ozan Akkuşun desteğiyle Antalya Yabancılar Şubesinde nikahlarının kıyıldığını söyledi.
     Akkuşa teşekkür eden Küçükkara, Düğümüzü yapıyoruz. Gördüğünüz gibi misafirlerimiz geldi. Bundan sonra söylenecek söz yok. Bundan sonra oyun sırasıdır dedi.
     Azaline Küçükkara ise nikahlarının garip bir ortamda gerçekleştirildiğini, ancak düğünlerini salonda yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
     Heyecanlı olduğunu dile getiren Küçükkara, bugünü çok beklediklerini ve nihayet hayallerine kavuştuklarını vurguladı.
     6 ay önce bindikleri otobüste tanışarak birbirlerine aşık olan Mehmet Küçükkara ile kente ablasının yanında çalışmak için gelen Kırgızistan uyruklu 22 yaşındaki Azaline Asangulava, 23 Eylül tarihinde evlenmeye karar vermiş, ancak Korkuteli ilçesinde jandarmanın yol kontrolü sırasında belgeleri incelenen Asangulava, vize süresinin sona erdiği belirlenerek gözaltına alınmıştı.
     Sınır dışı edilmek üzere Antalya Yabancılar Şube Müdürlüğüne götürülen Asangulavanın, Küçükkara ile olan nikahı öne alınarak 28 Ağustosta Yabancılar Şube Müdürlüğünde kıyılmıştı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Nikahları yabancılar şubesinde kıyılan çift Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER