Niğde PMYOdan 406 polis adayı mezun

Niğde PMYOdan 406 polis adayı mezun oldu


NİĞDE (A.A) - Niğde Polis Meslek Yüksek Okulundan (PMYO) 406 polis adayı mezun oldu.
     Okulda düzenlenen mezuniyet törenine Vali Alim Barut, Ankara Polis Koleji Müdürü Cavit Demir, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, öğrenciler ve veliler katıldı.
     Vali Alim Barut, yaptığı konuşmada, polis adaylarının eğitim ve öğretimlerinin bittiğini, hizmet döneminin başladığını belirterek, İnsana değer veren, saygı gösteren, kanunsuzluğa, usulsüzlüğe sapmadan fedakarca hizmet etmenizi tavsiye ediyorum. Bizde millete hizmet esastır. Emekliye ayrılıncaya kadar prensipler ve vatan, millet sevgisinden alnınızın akıyla hizmet etmenizi temenni ediyorum dedi.
     Ankara Polis Koleji Müdürü Cavit Demir de 6 bin 500 üniversite mezununun polis akademisinden,15 bin 800 öğrencinin de PMYOdan mezun olarak emniyet teşkilatına katılacağını söyledi.
     Konuşmaların ardından dönem birincisi Zeki Kul, yaş kütüğüne plaket çaktı. İlk 5e giren öğrencilere çeşitli hediyeler ve diplomaları verildi.
     Bayrak, silah ve Anayasa kitabının bulunduğu masaya el koyarak yemin eden ve diploma alan 406 öğrenci, şapkalarını havaya atıp mezuniyetlerini kutladı.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Niğde PMYOdan 406 polis adayı mezun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER