Nevşehirde teröre lanet

Nevşehirde teröre lanet -Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Çetin: Öfkemiz çığ gibi ama devletimizin bekası milletimizin birliği için göz yaşlarımızı içimize akıtıyor acılarımızı içimize gömüyoruz


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde, Türkiye Kamu-Sen üyeleri terör olaylarına tepki gösterdi.
     Gülbahçe Parkında toplanan Kamu-Sen üyesi bir grup sloganlar atarak terörü lanetledi. Grup adına basın açıklaması yapan Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, Türkiyenin hemen her gün bir terör saldırısına maruz kaldığını, eli kanlı terör örgütünün yaptığı son saldırılar ile gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini söyledi.
     Gaziantepteki son saldırıda terör örgütü üyelerinin hadlerini aşarak sivil vatandaşların canlarına kastettiğini belirten Çetin, Acımız büyük, öfkemiz çığ gibi, son günlerde artan terör olayları nedeniyle tüm halkımız derin bir üzüntü içindedir. Hemen her gün bir şehit haberi gelirken eli kanlı terör örgütü gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş, mübarek Ramazan Bayramında dahi hain saldırılılarını sürdürmüştür. Bir taraftan mayın tuzaklarıyla Mehmetçiklerimizi şehit eden caniler diğer taraftan da Gaziantepte sivil vatandaşlarımıza yönelik düzenledikleri bombalı saldırı ile 9 masum vatandaşımızın ölümüne, 69 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olmuşlardır dedi.
     Terör örgütü üyelerinin akıtıkları kanda boğulacaklarına inandıklarını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:
     Terör kurbanları arasında çocuklar bulunmakta. İnanıyoruz ki bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler akıttıkları kanda boğulacaklardır. Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çığ gibi ama devletimizin bekası milletimizin birliği için göz yaşlarımızı içimize akıtıyor, acılarımızı içimize gömüyoruz. Dik duracağız, birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Terör belasının bu boyuta gelmesindeki olayları da görmezden gelemeyiz. Bazı milletvekillerinin terör örgütünü masum gösterme çabaları ve teröristlerle milletvekillerinin kucaklaşması, caniler için en büyük cesaret kaynağı olmaktadır. Yıllardır terör örgütünün mensuplarına gösterilen hoşgörü sonunda silahsız vatandaşlarımıza karşı silahsız saldırıya kadar varmıştır.
     Çetin, Irakta oluşan otorite boşluğu ile palazlanan terör örgütünün Suriyede yaratılan kaosla daha rahat hareket etmesinin sağlandığını ifade etti.
     Grup, basın açıklamasının ardından sloganlar atarak, alandan ayrıldı.
    
     Muhabir: Murat Asil / Yücel Velioğlu / İsmail İçer
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Nevşehirde teröre lanet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER