Nevşehirde 9 ayda e

Nevşehirde 9 ayda e-belediyeden 3 bin 780 yararlandı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete geçirilen e-belediye sisteminden yararlananların sayısı 9 ayda 3 bin 780 kişiye ulaştı.
     Ocak ayında başlayan ve vatandaşların içme suyu borcu başta olmak üzere emlak ve çevre temizlik vergilerini kolayca sorgulayabilecekleri ve kredi kartıyla güvenli bir şekilde borçlarını ödeme imkanı getiren e-belediye sistemi vasıtasıyla 9 ayda 3 bin 780 mükellefin tahsil işlemi gerçekleştirdiği bildirildi.
     Ayrıca 762 aktif kullanıcının var olduğu sistemde, 378 kullanıcının da dilek ve temenninin yanı sıra bilgi edinmeden yararlandığı belirtildi.
     e-belediye sisteminden yararlanan vatandaşlar, Nevşehir Belediyesinin resmi internet sitesi olan www.nevsehir.bel.tr adresinden, e-belediye butonuna tıklayarak yeni üyelik işlemlerini gerçekleştirebiliyor.
     Kullanıcılar bu işlemin hemen ardından borç takibi ve kredi kartı ile ödeme imkanına sahip olabiliyor. Vatandaşlar ayrıca bu sistemden yararlanarak istek ve şikayetlerini de kolayca Nevşehir Belediyesine iletebiliyorlar.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirde 9 ayda e Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER