Nevşehirde 6 ay önce 2 kişinin

Nevşehirde 6 ay önce 2 kişinin kaybolması -Avanosta kaybolan bir kadın ile iş ortağından yaklaşık 6 aydır haber alınamaması üzerine, dalgıç polisler baraj ve göletler ile Kızılırmakta arama başlattı


NEVŞEHİR (A.A) - Avanosta kaybolan bir kadın ile iş ortağından yaklaşık 6 aydır haber alınamaması üzerine, dalgıç polisler baraj ve göletler ile Kızılırmakta arama çalışması başlattı.
     Alınan bilgiye göre, Avanosta yaşayan ve 2 Ağustos 2012de 38 VE 718 plakalı otomobilleriyle kayıplara karışan Tunç Boztepe (42) ile iş ortağı Alman vatandaşı 2 çocuk annesi Selda Grössleden (41) haber alamayan aileleri durumu polise bildirdi.
     Avanos sanayisinde beraber açtıkları otomobil yıkama dükkanını işlettikleri öğrenilen Boztepe ve Grösslenin, en son 2 Ağustosta beraber görüldükleri ve daha sonra otomobilleriyle kayboldukları bilgisine ulaşan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde soruşturma başlattı.
     Yaklaşık 6 aydır herhangi bir bilgiye ulaşılamaması üzerine baraj, gölet ve Kızılırmakta arama yapılabilmesi için Elazığ Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği bünyesinde görev yapan dalgıç polislerden yardım istendi. Bunun üzerine dalgıç polisler, kentteki baraj ve göletler ile Kızılırmaka dalış gerçekleştirdi.
     Dalgıç polislerin, şu ana kadar araştırma yaptıkları alanlarda herhangi bir ize rastlamadıkları bildirildi.
     Çalışmaları takip eden Boztepenin babası Hüseyin Avni Boztepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun 2 Ağustostan beri kayıp olduğunu ve o günden itibaren aradıklarını söyledi.
     Hüseyin Avni Boztepe, oğlunun en son 2 Ağustos 2012de iş ortağı kadınla birlikte görüldüğünü belirterek, şunları söyledi:
     Ertesi gün saat 10.00da telefon ettim. Her ikisinin de telefonu kapalıydı. Cevap vermeyince şüphelendim, ya toprağın altındalar ya da suyun altındalar diye şüphelendim. En azından bu zamana kadar bir haber verirdi, vermedi. Hatta Ağustosun 25inde de kardeşinin düğünü vardı. İki eli kanda olsa da o düğüne gelirdi. Çünkü düğünü organize eden de kendisiydi. Gelmeyince şüphelendik. Ortağı kadın da burada bir Almanla evli, 2 çocuğu var. Onunla beraber sanayide iş yeri açmışlardı. 5-6 ay beraber çalıştılar.
     Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Yücel Velioğlu / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Nevşehirde 6 ay önce 2 kişinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER