Nevşehirde Karma Resim Sergisi açıldı

Nevşehirde Karma Resim Sergisi açıldı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri tarafından 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonu Karma Resim Sergisi açıldı.
     Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Vali Abdurrahman Savaş tarafından açılan serginin açılışına, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.
     Vali Savaş ve beraberindekiler daha sonra sergiyi gezerek öğrencilerden bilgi aldılar.
     Öğrenciler ise Vali Savaşa, Cumhuriyet Başsavcısı Ademoğluna, İl Jandarma Alay Komutanı Ertuğrula ve İl Emniyet Müdürü Yüksele kendilerinin yapmış oldukları resimlerden hediye ettiler.
     Karma Resim Sergisinde öğrenciler tarafından karakalem çalışmaları, hat sanatı çalışmaları, artık malzemelerden üç boyutlu lamba, pozitif ve negatif resimler, tuval çalışmaları, çini desen örnekleri ve kabartma Türk Bayrağı resimleri sergileniyor.
     Karma Resim Sergisi 5 gün boyunca gezilebilecek.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirde Karma Resim Sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER