Nevruz kutlamaları

Nevruz kutlamaları -Kars Valisi Tepe: Nevruz, yüreklerimizin yeni umutlarla dolup taştığı, gönüllerimizdeki duyguların iç içe geçtiği, yeni bir mevsime, yeni bir bahara yolculuğun başlangıcıdır.


KARS (A.A) - Kars Valisi Eyüp Tepe, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Mesajında, Nevruzun umut dolu günleri, baharı, bolluğu ve bereketi müjdeleyen bir bayram, şenlik günü olduğunu belirten Tepe, Nevruzun milletin ananesinde önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.
     Tepe, Nevruzun bereketin simgesi, dirilişin işareti ve doğanın yeni bir enerjiyle canlanışı olduğunu kaydederek, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Nevruz, yüreklerimizin yeni umutlarla dolup taştığı, gönüllerimizdeki duyguların iç içe geçtiği, yeni bir mevsime, yeni bir bahara yolculuğun başlangıcıdır. Birlikte sevinme ve neşelenme günüdür. Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün, milletçe bir arada, kardeşçe, barış içinde yaşama arzusunun anlam kazandığı, dayanışma ve yardımlaşma duygularının coştuğu gündür. Ortak kültür ve zenginlikler yumağı olan bu anlamlı bayramı, ilelebet kutlayabilmemiz, bireysel ve toplumsal sevgi, saygı, hoşgörü, birlik, barış, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma içinde yaşama isteğimize ve bilincimize bağlıdır.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Nevruz kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER