NEÜ bayan Basketbol Takımı 2. galibiyetini

NEÜ bayan Basketbol Takımı 2. galibiyetini aldı


NEVŞEHİR (A.A) - Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi B gurubunda mücadele eden Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Bayan Basketbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Harran Spor Basketbol Takımını mağlup ederek 2. galibiyetini aldı.
     Şanlıurfada oynanan müsabakada, NEÜ Bayan Basketbol Takımı Harran Spor Basketbol Takımını 47-65lik skorla mağlup ederek, sahadan 2 puanla ayrılan taraf oldu.
     İlk periyotu 12-17 NEÜ Bayana Basketbol Takımı lehine biten karşılaşmanın, 2 periyotuna da iyi başlayan NEÜ, devreyi 19-32 önde tamamladı.
     Üçüncü periyota da iyi başlayan NEÜ, bu periyotu da 14-19 önde tamamlarken, son periyotta skoru koruyan NEÜ ekibi maçtan 47-65lik skorla sahadan galip ayrıldı.
     Maçın en skorer ismi 22 sayı atan NEÜden Dilara Üşümüş olurken, takımı adına 14 sayı atan Ayten Dinaçgörür Harransporun en skorer isimi oldu.
     NEÜ Bayan Basketbol Takımı ilk galibiyetini de Nevşehirde oynanan müsabakada Harran Spor Basketbol Takımına karşı almıştı.
     NEÜ Bayan Basketbol Takımı, ligde oynadığı 11 maçta aldığı 2 galibiyet ve 11 puanla 9 takımın yer aldığı ligde, 8. sırada yer alıyor.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber NEÜ bayan Basketbol Takımı 2. galibiyetini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER