NEÜye hayırsever desteği

NEÜye hayırsever desteği -Nevşehirli hayırsever işadamı Hamza Ertaş Suvermez beldesine yüksekokul binası yaptıracak


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirin Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez beldesine yüksekokul binası ve kampüs yapım işini üstlenen Nevşehirli hayırsever işadamı Hamza Ertaş ile protokol imzalandı.
     Nevşehir Üniversitesinden (NEÜ) yapılan yazılı açıklamada, Derinkuyu ilçesi Suvermez Belediye Başkanı Yaşar Özdemir, NEÜ Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı A. Bahadır Ceylanın hazır bulunduğu bağış protokolünü, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ve hayırsever işadamı Hamza Ertaşın birlikte imzaladığı bildirildi.
     Kılıçın makamında imzalanan protokol gereği hayırsever Ertaş, Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez beldesinde arazisini de kendisinin bağışladığı 36 bin 684 metrekare alan üzerine yüksekokul binası ve kampüs yapım işini üstlendi.
     Törende konuşan Kılıç, 2007 yılında kurulan NEÜnün fiziki yapılanmada hızlı bir gelişim içerisinde olmasında hayırseverlerin büyük desteklerinin olduğunu belirterek, Suvermez beldesine yüksekokul binası ve kampüs yapımını üstlenen işadamı Hamza Ertaşa şahsı ve NEÜ adına teşekkür etti.
     Ertaş da, bu girişimine vesile olan Kılıça teşekkür ederek, Nevşehir ve NEÜnün büyüyüp gelişmesine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber NEÜye hayırsever desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER