Neşet Ertaşın sağlık durumu

Neşet Ertaşın sağlık durumu -Medical Park İzmir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hozer: -Ertaşın sağlık durumunda olumsuz bir değişiklik bulunmuyor


İZMİR (A.A) - Medical Park İzmir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Zeki Hozer, İzmirde geçen hafta hastaneye kaldırılan Türk Halk Müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaşın sağlık durumunda olumsuz bir değişiklik bulunmadığını bildirdi.
     Hozer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ertaşın klinik durumunda değişiklik bulunmadığını, tedavisinin Prof. Dr. Uğur Yılmaz başkanlığındaki ekip tarafından Dahiliye Servisinde sürdürüldüğünü belirtti.
     Ertaşın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Hozer, şöyle konuştu:
     Ertaşın rahatsızlığına ilişkin tedavisi İstanbulda yapılıyordu. Geçen hafta gelişen rahatsızlığı nedeniyle hastanemizde yan tedavisi sürdürülüyordu. Ancak ailesinin, Ertaşın asli tedavisinin İzmirde devam etmesi yönünde kararı doğrultusunda farklı tedavi uygulanması gündemde. Bu nedenle Ertaşın bu hafta gerçekleşmesi öngörülen taburcu edilmesi, ileri bir tarihe alındı. Ertaşın sağlık durumunda olumsuz bir değişiklik bulunmuyor.
    
     -Sosyal medyadaki asılsız mesajlar üzüyor-
    
     Öte yandan sanatçı Neşet Ertaş, sağlık durumuna ilişkin sosyal paylaşım sitelerinde çıkan olumsuz haberler yer alması üzerine, resmi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine, Merhaba sevenlerim, duydum ki yine öldü haberlerim çıkmış. Daha öncede bu tür asılsız haberler çıkmıştı, bu haberler beni çok üzmektedir. Benim ile ilgili sağlıklı haberleri buradan alabilirsiniz. Sevenlerim merak etmeyin iyiyim. Sevgiyle kalın mesajını paylaştı.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Neşet Ertaşın sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER