Neşet Ertaşın mezarında ziyaretçi yoğunluğu

Neşet Ertaşın mezarında ziyaretçi yoğunluğu -Türkiyenin bir çok bölgesinden gelen vatandaşlar, Kurban Bayramı öncesinde Türk halk müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaşın mezarını ziyaret etti


KIRŞEHİR (A.A) - Türkiyenin bir çok bölgesinden gelen vatandaşlar, Kurban Bayramı öncesinde Türk halk müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaşın mezarını ziyaret etti.
     Ertaşın Bağbaşı Mezarlığındaki mezarını ziyarete gelenler, Kuran-ı Kerim okudu. Mezarına çiçek bırakarak sulayan vatandaşlar, Ertaşı unutamadıklarını ifade ettiler.
     Neşet Ertaşın mezarını ziyaret etmek için İstanbuldan geldiğini belirten Aysel Çalışkan (60), yanında getirdiği Kuran-ı Kerimden ayetler okudu. İstanbulda tanıdıkları ve komşularından Ertaşa selam getirdiğini ifade eden Çalışkan, sanatçıyı unutamadıklarını dile getirdi.
     Kızı ile birlikte Ertaşın mezarını ziyaret eden Şevket Göktaş, bayram arifesi olduğu için büyükleri ile birlikte Neşet Ertaşın da mezarını ziyaret ettiğini belirterek, Duamızı ettik, ruhu şad olsun. Onun için buraya geldik dedi.
     Ertaşın mezarını ziyarete gelenler, Kırşehir Belediyesinin mezarlık girişine koyduğu hatıra defterine de duygularını yazıyorlar.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Neşet Ertaşın mezarında ziyaretçi yoğunluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER