Nergisli genel kurul

Nergisli genel kurul -Hasan Önerin yeniden başkanlığa seçildiği Denizli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Genel Kurulunda üyeler, oylamayı ellerindeki nergis çiçeklerini kaldırarak yaptı


DENİZLİ (A.A) - Denizli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Öner, genel kurulda üyelerin ellerindeki nergis çiçeklerini kaldırarak yaptığı oylama sonucunda yeniden başkanlığa seçildi.
     Denizli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 3. Olağan Genel Kurulu, Edem Düğün Salonunda yapıldı.
     Genel kurula AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Denizli Müdürü Sezgin Kutlu, Aydın, Manisa, Uşak, Kastamonu birlik başkanları ve birlik üyeleri katıldı.
     AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, genel kurulda yaptığı konuşmada, çobanlığın peygamber mesleği olduğunu ve bu nedenle küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin kutsal olduğunu ifade etti.
     Türkiyenin gelecek 10 yıl içerisinde dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alma hedefi bulunduğuna işaret eden Uçar, Türkiye, yeniden başladığı hayvancılık girişiminde çok iyi gidiyor. Bu hızla gidersek 10 yıl içinde hayvancılıkta da hak ettiğimiz yerde olacağız dedi.
     Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çakırın divan başkanlığı yaptığı genel kurulda mevcut birlik başkanı Hasan Öner seçime tek aday olarak girdi.
     Birlik üyelerinin nergis ellerindeki nergis çiçeklerini kaldırarak oy kullandığı genel kurulda, Hasan Öner, oy çokluğu ile yeniden başkanlığa seçildi.
     Öner, yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, 6 yıl önce size söz vermiştik ve bu sözümü tutmaya gayret gösteriyoruz. Sayın Başbakanımızın da söylediği gibi çıraklığı verdiniz, kalfalığı verdiniz, ustalığı da veriyorsunuz. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Nergisli genel kurul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER