Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ceviz:

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ceviz: Sahamızdaki son maçımızda Oyak Renaultspora yenilerek, taraftarlarımızı üzdüğümüz için özür diliyorum


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyon olan Nazilli Belediyesporun teknik direktörü Mustafa Ceviz, şampiyonluk kupasını kaldırdıkları ve ligde sahalarında oynadıkları son maçta aldıkları mağlubiyet nedeniyle taraftarlardan özür diledi.
     Ceviz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyon olarak bir üst lige çıktıkları için tarifi imkansız bir mutluluk yaşadıklarını, ancak şampiyonluk kupasını da kaldırdıkları ligde sahalarında oynadıkları son maçta Oyak Renaultspor karşısında aldıkları 3-1lik mağlubiyetin sıkıntısını yaşadıklarını ifade etti.
     Taraftarlarından bu durumu anlayışla karşılamalarını beklediklerini dile getiren Ceviz, Sahamızda oynadığımız son maçımızda Oyak Renaultspor takımına yenilerek taraftarlarımızı üzdüğümüz için özür diliyorum dedi.
     Ceviz, ligin bütününde elde edilen şampiyonluk için tüm oyuncularını ve teknik ekipte yer alan arkadaşlarını kutladığını belirterek, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kulüp yöneticileri ve tüm camiaya da verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.
     (BAL-SD-UFK-MTE)
<< Önceki Haber Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ceviz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER