Nazillide sporla yaşa projesi

Nazillide sporla yaşa projesi


AYDIN (A.A) - Nazillide 44 öğrenci, Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığının sporla yaşa projesi kapsamında (A) Mili Takım ile Çek Cumhuriyeti arasındaki karşılaşmayı izledi.
     Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Koruma Kurulu Başkanlığının 3 yıllık olarak planladığı projenin 12-18 yaş aralığında olan çocukların sosyal ve bedensel gelişimlerine yardımcı olmayı, suç ortamlarından uzak tutmayı amaçladığını belirtti.
     Kaya, şöyle konuştu:
     Proje destekçimiz olan Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliği yapılmış ve proje kapsamında 4 öğrencimiz UEFAnın Polonyada bulunan tesislerinde 28 Ağustos-2 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılan kampa katılmışlardır. Yine TFF işbirliğinde yürüttüğümüz işbirliği çerçevesinde Manisa ilinde oynanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçına, proje katılımcısı öğrencilerimizden 18 kız ve 26 erkek olmak üzere toplam 44 kişiyi gönderdik. Bu arada Nazilli olarak Sporla Yaşa projesi ile Milli Olimpiyat Komitesi Başkanlığının 2012 Fair-play ödülleri için aday gösterildik. Son müracaat tarihi 13 Ocak 2013 olan başvuruların değerlendirme aşaması devam etmektedir.
    
     Muhabir : Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Nazillide sporla yaşa projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER