Nalbant Turan Koç Taziye Evi açıldı

Nalbant Turan Koç Taziye Evi açıldı


YOZGAT (A.A) - İşadamı Mustafa Koç tarafından Taşocağı Mezarlığına yaptırılan Nalbant Turan Koç Taziye Evinin açılışı yapıldı.
     Açılış törenine, Vali Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İşadamları Mustafa Koç ve Bilal Şahin, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
     Vali Abdulkadir Yazıcı, açılışta yaptığı konuşmada, işadamı Mustafa Koça Yozgata yaptı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
     Yozgatlıların bir çoğunun il dışında yaşadığını belirten Yazıcı, Hemşehrilerimizin çoğu il dışında yaşıyor. Cenazesi olduğu zaman apar topar geliyorlar. Cenaze vakalarında bir takım zorluklar çekiliyor. Böyle bir ihtiyacın hayırsever iş adamlarımız ve belediye başkanımız tarafından görülerek buraya yaptırılması her türlü takdirin üzerinde. İlimizde hayırlı işlere vesile olan herkese şükranlarımı sunuyorum. İnsanın yapacağı en iyi işlerden biri de ilerisini düşünerek malından çevreyi istifa ettirmesidir diye konuştu.
     Belediye Başkanı Yusuf Başer ise, taziye evinin Yozgatta bir eksiklik olduğunu ifade ederek, Nalbant Turan Koç Taziye Evinin bu eksikliği gidereceği kaydetti.
     Taziye evinin her türlü ihtiyacının belediye tarafından karşılanacağı bildiren Başer, cenazesi olan yakınlarının acılarını bir nebze olsun hafifletmeye çalışacaklarını söyledi.
     Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklara ve vatandaşlara etli pilav ikramında bulunuldu.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Nalbant Turan Koç Taziye Evi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER