Müsteşar Bekos, Vali Düzgünü ziyaret etti

Müsteşar Bekos, Vali Düzgünü ziyaret etti


ORDU (A.A) - Avusturya Büyükelçiliği Dış Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos, Ordu Valisi Orhan Düzgünü makamında ziyaret etti.
     Vali Düzgün, yaptığı konuşmada, Bekosun ziyaret amacının Avusturya ve Türkiye arasındaki ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi olduğunu söyledi.
     Ordunun ticari potansiyeli hakkında Bekos ile görüşme yaptıklarını ifade eden Düzgün, şöyle konuştu:
     Bunun dışında Avusturya biliyorsunuz kayak merkezleri deyince akla gelen ülkelerin başında geliyor. Kendisi bizim Çambaşında yaptığımız kayak merkezinden haberdar olmuş. Kendisi Çambaşına da giderek orada inceleme yapacak. Ülke olarak bu konudaki tecrübelerini bize aktararak katkıda bulunacaklar. Yine Avusturyalı arkeologlar ülkemizde önemli kazılar yapıyorlar. Ben kendisine Kurul Kalesinde devam eden kazı çalışması ile ilgili de bilgi verdim. Bu konuda da bize yardımcı olabileceklerini ifade ettiler.
     Konstantin Bekos ise kayak yapmayı çok sevdiğini, bunun için Orduda bir kayak tesisinin yapılıyor olmasının ilgisini çektiğini dile getirdi.
     Çambaşı kayak tesisi projesinin çok önemli ve enteresan olduğunu anlatan Bekos, İşbirliği konusunda elimizden gelen desteği vermeye hazırız dedi.
     Vali Düzgün, ziyareti anısına Bekosa içinde fındık bulunan hediye paketi verdi. Bekos da Vali Düzgüne kitap hediye etti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Müsteşar Bekos, Vali Düzgünü ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER