Mustafa Yücel toprağa verildi

Mustafa Yücel toprağa verildi -Eski Gençlerbirliği yönetim kurulu üyesi Yücel için kulüp tesislerinde tören düzenlendi -Gençlerbirliği Kulübü başkanı İlhan Cavcav, rahatsızlığı nedeniyle törene katılamadı


ANKARA (A.A) - Eski Gençlerbirliği yönetim kurulu üyesi Mustafa Yücel, toprağa verildi.
     Başkent temsilcisinde uzun süre altyapılardan sorumlu yönetici olarak da görev yapan Mustafa Yücelin cenazesi ilk olarak Beştepe İlhan Cavcav Tesislerine getirildi. 60 yaşındayken dün hayatını kaybeden Yalçın için burada düzenlenen törene, kırmızı-siyahlı futbolcular, yöneticiler ve Yücelin yakınları katıldı.
     Gençlerbirliği Kulübü Başkan Yardımcısı Muammer Akyüz törende yaptığı konuşmada, Her ölüm erkendir derler, ancak Mustafanın ölümü gerçekten çok erken oldu. Futbol terimiyle hepimizi ters köşeye yolladı dedi.
     Gençlerbirliği, Mustafa Yücelin en büyük sevdalarından biriydi diyen Akyüz, şunları söyledi:
     Bu sevdasını da kulübüne yıllarca yöneticilik yaparak, ondan da önemlisi gerçek bir taraftar olarak göstermiştir. Sevenleri olarak Mustafanın vefasını karşılıksız bırakmamak için buradayız. Allah hepimize son yolculuğa buradan çıkmayı nasip etsin. Tüm ailenin, sevenlerinin ve Gençlerbirliğinin başı sağolsun.
     Bu arada Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mustafa Yücel için tesislerde düzenlenen törene katılmadı. Cavcavın rahatsızlığı nedeniyle gelemediği öğrenildi.
     Konuşmalardan sonra Kocatepe Camisine götürülen Mustafa Yücelin cenazesi, burada kılınan namazın ardından İncekte toprağa verildi.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Mustafa Yücel toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER