Müslüm Gürsesin sağlık durumu

Müslüm Gürsesin sağlık durumu -ÇAYKUR, Gürsesin yakınları ve sevenlerinin moralinde olumsuz etkiye neden olmamak için sanatçının reklam filmlerini yayınlamayı sürdürmeye karar verdi


RİZE (A.A) - ÇAYKUR Genel Müdürlüğünün, geçirdiği by pass ameliyatının ardından yoğun bakıma alınan arabesk müziği sanatçısı Müslüm Gürsesin yakınları ve sevenlerinin moralinde olumsuz etkiye neden olmamak için sanatçının reklam filmlerini yayınlamayı sürdürme kararı verdiği bildirildi.
     ÇAYKUR Genel müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türk muziğinin usta ismi Müslüm Gürsesin sağlığının iyiye gittiğini öğrenmiş bulundukları ifade edilerek, şunlar kaydedildi:
     Yakınları ile yaptığımız görüşmelerde kendileri Müslüm Gürsesin moralinin yüksek tutulmasının çok önemli olduğunu vurguladılar. Bu nedenle sanatçının, yakınlarının ve sevenlerinin moralinde olumsuz bir etkiye neden olmamak amacıyla reklam filmlerimizi yayınlamaya devam etme kararı almış bulunuyoruz. Değerli sanatçımız büyük ustaya acil şifalar diler, bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Müslüm Gürsesin sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER