MÜSİAD Şube Başkanı Dağtekin:

MÜSİAD Şube Başkanı Dağtekin: -İlimizde birliktelik sağladığı zaman memleketimiz daha güzel yerlere gelir


ADIYAMAN (A.A) - Müstakil Sanayici ve İş Adamaları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, Adıyamanda birlikteliğin sağlandığı takdirde, Adıyamanın daha güzel yerlere geleceğini söyledi.
     Başkan Dağtekin, derneğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Necip Büyükaslanı ziyaret ederek, bilgiler verdi.
     Adıyamandaki sivil yapıların mutlaka güçlendirilmesi gerektiğini ve bunun da tek başına mümkün olamayacağını belirten Başkan Dağtekin, şunları kaydetti:
     Yerel yönetimimizin ve bürokrasimizin desteğiyle ancak sivil yapılar güçlendirilebilir. Birliktelik sağlandığı zaman memleketimiz daha da güzel yerlere gelir. İlimiz hak ettiği yerde değildir. Adıyamanımız şu anki hükümetimizden hak ettiğini alamamıştır. İş adamları olarak alamadıklarımızı önce ortaya koyacağız. Sayın belediye başkanımızın ve yöneticilerimizin desteğine ihtiyacımız var. İlimizin önemli bir konuma gelmesi için gereken desteğin sağlanacağına eminiz.
     Özellikle son zamanlarda gündem olan ve tonajlı yük araçlarla Adıyamanımızdan taşınan mermer konusunda da inşallah önemli bir çalışma yapmayı arzuluyoruz. Bunun için ciddi destek bekliyoruz. Daha farklı projelerimiz de inşallah ileride olacaktır. Sayın başkanımıza tekrar MÜSİAD Adıyaman Şubesi olarak teşekkür ediyoruz.
     Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise MÜSİADın Adıyaman şubesinin açılışıyla ilgili memnun olduklarını, Adıyamana derneğin önemli katkılarının olacağını söyledi.
     (FUR-ŞMÖ)
<< Önceki Haber MÜSİAD Şube Başkanı Dağtekin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER