MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Korkmaz:

MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Korkmaz: Ülkemizin son 10 yıllık periyotta yakaladığı başarı ivmesi Konyayı olumlu etkiledi. Her alanda hızla büyüyen ve gelişen Konya, ticari alanda da hızla gelişiyor ve ilerliyor


KONYA (A.A) - MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, Ülkemizin son 10 yıllık periyotta yakaladığı başarı ivmesi Konyayı olumlu etkiledi. Her alanda hızla büyüyen ve gelişen Konya ticari alanda da hızla gelişiyor ve ilerliyor dedi.
     Korkmaz, Konya sanayisinin 2023 vizyonu hedeflerinde 15 milyar dolarlık ihracat rakamına ulaşması için ulaşımın daha hızlı ve ekonomik olması gerektiğini söyledi.
     2023 vizyonunda Türkiyenin 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşması için Konyanın da 15 milyar dolarlık ihracat yapması gerektiğini belirten Korkmaz, şunları kaydetti:
     Ülkemizin son 10 yıllık periyotta yakaladığı başarı ivmesi Konyayı olumlu etkiledi. Her alanda hızla büyüyen ve gelişen Konya ticari alanda da hızla gelişiyor ve ilerliyor. Bu da bizim gelecek hedeflerimiz için önemli bir gösterge oluyor. Konyanın 15 milyar dolarlık ihracat hedefi için özellikle ulaşım noktasında önemli yatırımların yapılması gerekiyor. Anadolunun tam ortasında bir merkez şehir olan Konyanın bütün bölgelerden ulaşılabilir ve bütün bölgelere ulaşabilir olması hayati önem taşıyor. Bunun için ürettiğimiz ürünleri hem iç pazara hem de dış pazara hızlı ve ekonomik taşımamız gerekiyor.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Korkmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER