MÜSİAD GİK Toplantısı İzmirde yapılacak

MÜSİAD GİK Toplantısı İzmirde yapılacak -EXPO 2020 adayı İzmirdeki toplantının ana teması Herkes için Sağlık olarak belirlendi


İZMİR (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı 8-9 Mart tarihlerinde İzmirde yapılacak.
     MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Abdurrahman Çabuk, yönetim kurulu üyeleri ile Pasaporttaki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında GİK mart ayı buluşmasının Herkes için Sağlık temasıyla Swissotel Garand Efes Kongre Merkezinde düzenleneceğini belirtti.
     GİK toplantısına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, merkezi ve yerel yönetim yetkilileri ile MÜSİAD üyesi iş adamlarını davet ettiklerini belirten Çabuk, Herkes için Sağlık temasıyla EXPO 2020e aday olan kentin önemini vurgulamak istediklerini dile getirdi.
     Kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren toplantının sağlık sorunlarının çözümü konusunda istişare ortamı yaratacağına değinen Abdurrahman Çabuk, ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen sağlık konulu resim yarışmasının ödül törenini GİK toplantısı kapsamında gerçekleştireceklerini açıkladı.
     MÜSİADın 22 yıldır birçok ilke imza attığını ve Türk siyasi tarihinin gelişimine tanıklık ettiğini dile getiren Çabuk, Türkiyenin kanayan yarası olan terörün son bulması için çözüm sürecine destek verdiklerini de hatırlattı.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber MÜSİAD GİK Toplantısı İzmirde yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER