MÜSİAD Genel Başkanı Olpak Bandırmada

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak Bandırmada


BALIKESİR (A.A) - Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Bandırma Şubesinin geleneksel iftar yemeğine katıldı.
     MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı İhsan Turgut, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Balıkesirin, büyükşehir olmasına karşı olmadıklarını, ancak buna bağlı şekilde Bandırmanın da il yapılmasını istediklerini söyledi. Turgut, ayrıca İstanbul ile Bandırma arasında, BUDO deniz seferlerini başlatmak için girişimlerini sürdürdüklerini belirterek, Ancak bu girişimimiz, İDOya rekabet olarak düşünülmemelidir dedi.
     MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da Türkiyenin genel ekonomik verilerinin iyi olduğuna dikkat çekti. Olpak, şöyle dedi:
     Son günlerde, ülkemizdeki genel işsizlik oranı yüzde 8,2 olarak açıklandı ki, bu oran, son yılların en düşük oranıdır. Yıl sonu enflasyon oranımızın yüzde 6, 2012 yılındaki büyüme hızımızın ise yüzde 4 olacağı tahmin ediliyor. Bu göstergeler, ekonominin doğru çizgide seyrettiğini gösteriyor.
     Konuşmaların ardından Olpak, MÜSİADa yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.
     İftar yemeğine ayrıca, Balıkesir milletvekili M. Cemal Öztaylan, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başsavcı Mustafa Bilgin Pişkin, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aki ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber MÜSİAD Genel Başkanı Olpak Bandırmada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER