MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Bekmez:

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Bekmez: -Türkiyede adeta bir devrim gerçekleştiren Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağın görevden alınması, sadece bizi değil, tüm Türkiyeyi üzmüştür


ERZURUM (A.A) - Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, Türkiyede adeta bir devrim gerçekleştiren Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağın görevden alınması, sadece bizi değil, tüm Türkiyeyi üzmüştür dedi.
     Bekmez, yaptığı açıklamada, Akdağın bugüne kadar önemli çalışmalara imza attığını söyleyerek, yaptığı çalışmalardan dolayı Akdağa teşekkür ettiğini belirtti.
     Akdağın 10 yılda bölge adına önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Bekmez, şöyle konuştu:
     Sayın Akdağ, 10 yılı aşkındır yaptığı Sağlık Bakanlığı görevi süresince sadece Erzurum veya bölgemizin değil, ülkemizin menfaatlerini gözetmiş ve bu doğrultuda büyük hizmetlere imza atmıştır. Türkiyede adeta bir devrim gerçekleştiren Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağın görevden alınması, sadece bizi değil, tüm Türkiyeyi üzmüştür. Sağlık alanında devrim niteliğinde projelere imza atan sayın Akdağa yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki yaşantısında ve siyasi hayatında da başarılar dileriz.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Bekmez: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER