MUSİAD Bursa Şubesi Başkanı Çepni:

MUSİAD Bursa Şubesi Başkanı Çepni: -Enerjide dışa bağımlı bir ülkede, enerjinin verimli kullanılması arttırılmalı, bu bilinç genç yaşlarda çocuklarımıza aşılanmalıdır


BURSA (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, Enerjide dışa bağımlı bir ülkede, enerjinin verimli kullanılması arttırılmalı, bu bilinç genç yaşlarda çocuklarımıza aşılanmalıdır dedi.
     Çepni, Bursa Büyükşehir Belediyesi Dobruca Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen MÜSİAD Bursa Şubesi Enerji Sektör Kurulu dost meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, enerjinin verimli kullanılması yönünde bilgilendirici toplantıların önemli olduğunu belirtti.
     Enerji konusunda dışa bağımlı bulunan Türkiyede, vatandaşların enerjisini verimli kullanması gerektiğini söyleyen Çepni, Geçmiş yıllarda su da yaşadığımız sıkıntılı dönemlerde yapılan bilinçlendirici çalışmalar, daha da geç olmadan yapılmaya başlanılmalıdır dedi.
     MÜSİADın sektör kurulları toplantılarının önemli sonuçlar doğurduğunun altını çizen Çepni, Tüm sektör kurullarımızın yaptığı gibi, enerji sektör kurulumuz da yaptığı çalışmalarla gündem oluşturuyor. Mesele toplanmak değil, toplanıp fayda sağlamaktır diye konuştu.
     MÜSİAD Enerji Sektör Kurulu Başkanı Eren Ertoksöz ise enerji tüketimine dikkat edilmesi gerektiği belirterek, ABde asansörler 2 ila 4 kişilik arasında değişiyorken, bizde asansörler 10a kadar çıkıyor. Bizler bu konulara dikkat etmeliyiz. Hatta evimizdeki ampullere bile dikkat etmeliyiz. Evlerimize baktığımızda 100lük ampulden aşağıya ampul kullanılmıyor. Bu konularda halkımız bilinçlendirilmelidir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Umut Özgan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber MUSİAD Bursa Şubesi Başkanı Çepni: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER