Muş TSO, 120 girişimciye sertifika verdi

Muş TSO, 120 girişimciye sertifika verdi


MUŞ (A.A) - Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şihmus Sinecem, açtıkları kursa katılan 120 girişimciye sertifika verdiklerini söyledi.
     Sinecem, yaptığı yazılı açıklamada, girişimcilerin daha fazla destek alması için KOSGEB İl Müdürlüğü ile sürekli istişare halinde olduklarını belirtti.
     Sinecem, genç girişimciler başta olmak üzere, ilde faaliyet gösteren yatırımcı, esnaf ve işadamlarının sorunlarının giderilmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini kaydetti.
     Genç girişimcilerle ildeki yatırımın hareketlenmesini hedeflediklerini belirten Sinecem, şöyle konuştu:
     Gençlerimiz istihdam alanları oluştursunlar, yatırım yelpazesi içerisinde yer alsınlar. Bu bilinçle hareket eden odamız 120 girişimciye sertifika vererek, gençlere ne kadar önem verdiğini göstermiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da gençlerin yatırım sektörlerinde faaliyet göstermesi için çalışmaya devam edeceğiz.
     Sinecem, daha fazla istihdam alanlarının oluşturulması ve yatırımın gerçekleşmesi, işadamı ve esnafların karşılaştığı sorunların asgariye indirilmesi için çaba sarf ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş TSO, 120 girişimciye sertifika verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER