Muş Sağlık Genel Sekreteri Güneş:

Muş Sağlık Genel Sekreteri Güneş: -Muşta sağlık hizmetleri noktasında birçok ilden daha iyi durumdayız


MUŞ (A.A) - Muş Sağlık Genel Sekreterliğine atanan Hacı Yusuf Güneş, sağlık hizmetleri noktasında birçok ilden daha iyi durumda olduklarını söyledi.
     Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar ulaşılan sağlık hizmeti kalitesini daha üst seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.
     Kentte yaşayan vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını ifade eden Güneş, şöyle konuştu:
     Burada yataklı tedavi kurumlarındaki sağlık hizmetlerini koordine edeceğiz. Bu birimlerdeki personeller, otelcilik hizmetine kadar sorumlu olacak. Bu kuruluşlarımızdaki hizmetleri en iyi konuma getireceğiz. Muşta verilen sağlık hizmetini önemsiyorum. Buradaki personellerimiz özverili bir şekilde çalışıyor. Muşta sağlık hizmetleri noktasında birçok ilden daha iyi durumdayız. Çok büyük sıkıntılarımız yok. Sağlık hizmetini daha iyi seviyelere çıkarmayı amaçladık. Halka daha iyi sağlık hizmeti vermek için çaba göstereceğiz.
     Personellere daha iyi çalışma ortamı sunmak ve halkın sağlık hizmetlerine en kolay şekilde ulaşmasını sağlamak için çalıştıklarını bildiren Güneş, halkın da sağlık personellerini ve hastaneleri sahiplenmesi gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Muş Sağlık Genel Sekreteri Güneş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER