Muş PEKAY kaynaşma yemeği düzenlendi

Muş PEKAY kaynaşma yemeği düzenlendi


MUŞ (A.A) - Muşta Polis Eşleri Yardımlaşma ve Kaynaşma Derneği (PEKAY), kaynaşma yemeği düzenledi.
     Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen yemekte Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmazın eşi ve PEKAY Derneği Hacer Durmaz, Yüreğimizdeki tek sevda ve arzu, halkımıza hizmet edip, onların mutlu olmalarını sağlamaktır dedi.
     Durmaz, annelerin, toplumsal dinamizmin en önemli unsuru olduğunun asla göz ardı edilemeyeceğini ifade etti.
     Durmaz, şöyle konuştu:
     Dünyaya gelen her yavruyu yetiştiren annedir. Çocukların bedensel, ruhsal, zihinsel ve sosyal gelişimlerinin daha sağlıklı olması, ailede gerekli ortamın sağlanması, alınan eğitimin niteliğiyle orantılıdır. Bu aynı zamanda çağdaş değişime ve modern toplumlara öncülük edecek nesiller demektir. Bu noktada en önemli görev annelere düşüyor. Mutlu bir toplum, önce mutlu bir anneden ve yuvadan geçiyor. Evlerimiz, huzur toplumlarına ve huzur adacıklarına uzanan en önemli kilometre taşlarıdır.
     Aile ve toplum içinde korku imparatorluğuna fırsat verilmemesi gerektiğini belirten Durmaz, iyiliği, güzelliği ve doğruluğu kişiliğinde somutlaştırmış çocukların yetiştirilmesi gerektiğini kaydetti.
     Yemeğe, Vali Ali Çınarın eşi Elife Çınar, Belediye Başkanı Necmettin Dedenin eşi Yıldız Dede, polis eşleri ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş PEKAY kaynaşma yemeği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER