Muş Özel İdaresinin altyapı çalışmaları

Muş Özel İdaresinin altyapı çalışmaları


MUŞ (A.A) - İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, Yarpuzlu ve Tandoğan köylerinde kanalizasyon çalışmalarına başladıklarını söyledi.
     Çalışmaları inceleyen Yentür, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 milyon 500 bin liralık bir projeyle, iki köyde yaşanan kanalizasyon sorununu çözeceklerini kaydetti.
     Proje çerçevesinde köylere 17 kilometre kanalizasyon hattı çekileceğini ve projenin 350 birimden oluştuğunu ifade eden Yentür, şöyle konuştu:
     Bu tür çalışmalar için geç kalınmış. İl merkezine bağlı Yarpuzlu ve Tandoğan köylerinde kanalizasyon yapım çalışmasına başladık. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra bu köylerimiz, atık sulardan ve kötü manzaradan kurtulacak. Artık köylerimiz modern bir görünüme kavuşacak. Köylülerimiz de hizmetin en iyisine layık. Bu çalışmada Valimiz Ali Çınarın büyük katkısı var. Çünkü özel bir bütçeyle, bu köylerimizin kanalizasyon sıkıntılarını çözeceğiz.
     Köylülerden Ahmet Özkan ise, köylerine ilk kez şebekeli kanalizasyonun yapılmasından büyük sevinç duyduklarını belirterek, yetkililere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş Özel İdaresinin altyapı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER