Muş ASKFden Başkan Dedeye ziyaret

Muş ASKFden Başkan Dedeye ziyaret


MUŞ (A.A) - Futbol sezonunun açılışını yapan Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanlığı, Belediye Başkanı Necmettin Dedeyi makamında ziyaret etti.
     Muş ASKF Genel Başkanı Kemal Türkan, ilk defa belediye başkanından toplu malzeme yardımı talebinde bulunduklarını söyledi.
     Türkan, Belediye Başkanımız daha önce amatör spor kulüplerine çeşitli yardımlar yaptı. Yardımlardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ancak malumunuz Muşta bulunan kulüplerin maddi durumları yetersiz. Bu yardımların tekrarlanması adına ilk kez böyle toplu şekilde malzeme talebinde bulunduk. Malzemelerin maliyeti büyük olabilir ama yetişecek her bir sporcu için bu fazla bir külfet değil dedi.
     Başkan Dede ve belediye meclis üyelerinin vereceği olumlu kararla, yaklaşık 2 bin sporcunun verilecek yardımdan yararlanacağını belirten Türkan, bu yatırımın da en az kente yapılan diğer yatırımlar kadar önemli olduğunu ifade etti.
     Türkan, Belediyemizin imkanları kısıtlı. Ama biz de mevcut imkanların az da olsa spora katkı sunmasını istiyoruz. Sonuçta gençlerimizin sporla buluşacak ve daha sağlıklı bir nesil yetişecek. Bu da hepimizin görevi. Malzeme desteği talebimizin değerlendirmeye alınacağını ümit ediyoruz ve destek veren herkese şimdiden teşekkür ediyoruz dedi.
     Geçmişte imkanlar dahilinde çeşitli amatör spor kulüplerine maddi yardımlarda bulunduklarını hatırlatan Başkan Dede, tüm kulüplere eşit derecede malzeme yardımı yapılması talebini değerlendirmeye alacaklarını söyledi.
     Dede, spor malzemesi alımı için belediye meclisinin olumlu yönde karar vereceği kanaatinde olduğunu, kısıtlı imkanlarına rağmen spora destek sunacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş ASKFden Başkan Dedeye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER