Muşta voleybolculara malzeme dağıtıldı

Muşta voleybolculara malzeme dağıtıldı


MUŞ (A.A) - Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği (TFFHD) Muş Şubesince yürütülen Muş Gençliği Voleybolu Sevdi 2 projesi kapsamında, Muşlu voleybolculara malzeme dağıtıldı.
     Atatürk Spor Salonunda düzenlenen malzeme dağıtım töreninde konuşan Muş Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Bülent Solmaz, geçen yıl ki projenin başarılı geçmesinden dolayı, bu yıl ikinci projeyi hazırladıklarını söyledi.
     Geçen yıl 50 kişiye profesyonel voleybol eğitimi verildiğini anımsatan Solmaz, şöyle konuştu:
     Bu yıl da risk altındaki dezavantajlı 60 çocuğa voleybol eğitiminin yanı sıra, sosyal ve kültürel anlamda etkinlikler düzenlenecek. Birinci projemizde büyük bir başarı elde etmiştik. Bu nedenle ikinci projemizi de hazırladık. Birinci projede voleybol eğitimi gören 7 kişi, değişik üniversitelere yerleşti. Bu yıl da bunu hedefliyoruz. Bu çocukların iyi birer birey olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Çünkü geçen yıl eğitim verilen voleybolcularımız, büyük başarılar elde etmişti.
     TFFHD Muş Şube Başkanı Ferzende Emre ise, 60 gence profesyonel voleybol eğitimi vereceklerini ifade ederek, ayrıca proje kapsamında Ankara ve Mardine gezi düzenleyeceklerini kaydetti.
     Bu yıl bölgesel ligde minikler, gençler ve yıldızlar kategorilerinde mücadele edeceklerini belirten Emre, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluklar beklediğini dile getirdi.
     Konuşmaların ardından, voleybolculara malzeme dağıtıldı.
     Törende ayrıca geçen yıl Türkiye voleybol yarı final şampiyonu olan takım, gösteri maçı yaptı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşta voleybolculara malzeme dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER