Muşta sağlık yatırımları

Muşta sağlık yatırımları


MUŞ (A.A) - Muş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hacı Yusuf Güneş, geçen yıl yapımına başlanan 400 yataklı hastane inşaatında çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirdi.
     Yeni hastane inşaatını inceleyen Güneş, yüzde 68 fiziki gerçekleştirmenin sağlandığı inşaatın belirtilen tarihte tamamlanacağını söyledi.
     İnşaat çalışmalarında herhangi bir aksaklık olmadığını ifade eden Güneş, şöyle konuştu:
     Hastane inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor. Şu anda inşaatta 250 işçi aktif olarak çalışıyor. Bu sayı 550 kişiye çıkarılacak. Bu hastanemize 200 yataklı bir ek servis daha yapılmasını da bakanlığımızdan talep ettik. Bu taleplerimiz olumlu karşılandı. Hastanemizin yıl sonunda tamamlanmasını bekliyoruz.
     Hastanenin tamamlanmasıyla Muş ve çevre illerin büyük bir rahatlama yaşayacağını vurgulayan Güneş, hastaların bundan böyle başka yerlere sevk edilmeyeceğini ifade etti.
     Güneş, güzel bir ortamda halka hizmet verme şansını yakalayacaklarına değinerek, Bu konuda altyapımız hazır ve hiçbir eksiğimiz yok. Mevcut binamız eski olduğu için, halkımız verilen hizmetlerin bir çoğunu fiziksel yapıdan dolay görmüyor dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Muşta sağlık yatırımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER