Muşta öğretmen ve öğrencilere bilgisayar dağıtıldı

Muşta öğretmen ve öğrencilere bilgisayar dağıtıldı -Vali Çınar: Dağıtılan tablet bilgisayarlarla öğrenciler, bilişim ve bilgi otoyollarında son süratle ilerleyecek


MUŞ (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen Fatih Projesi kapsamında, Muş İMKB Anadolu Lisesinde 180 öğrenci ile 31 öğretmene tablet bilgisayarı dağıtıldı.
     Okulda düzenlenen törende konuşan Vali Ali Çınar, dağıtılan tablet bilgisayarlarla öğrencilerin, bilişim ve bilgi otoyollarında son süratle ilerleyeceğini söyledi.
     Dağıtılan tablet bilgisayarların, eğitimin daha da gelişmesine katkı sağlayacağını ifade eden Çınar, şöyle konuştu:
     Karayollarımızın standartları yükseliyor. Oto ve duble yollarımız her geçen gün daha da gelişiyor. Ama bilişim alanın da daha da çok gelişiyoruz. Size vereceğimiz bu tablet bilgisayarlarla hem eğitiminize destek sağlayacak hem de bilişim ve bilgi otoyollarında son süratle ilerleyebileceksiniz. Bunları öncelikle eğitim amaçlı kullanacaksınız. Bu bilgisayarlar tamamen sizin adınıza geliyor. Bu tamamen sizin. Bunları iyi korumanız gerekiyor. Çünkü bu bilgisayarlar, eğitiminizde size en çok destek olacak araçlardan biri. Bunları gözünüz gibi koruyun.
     İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise, zengin içeriklerle donatılan ve özellikle fırsat eşitliği açısından dengesizliği ortadan kaldıracak olan tablet bilgisayar dağıtımına başladıklarını belirtti.
     Konuşmaların ardından 180 öğrenci ve 31 öğretmene, tablet bilgisayar dağıtıldı.
     Törene, Vali Yardımcısı Fatih Demir, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Muşta öğretmen ve öğrencilere bilgisayar dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER