Muşta Muhtarlar Derneğine ziyaret

Muşta Muhtarlar Derneğine ziyaret


MUŞ (A.A) - AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Köy ve mahallelerimizin sorunlarını sürekli olarak gidip yerinde dinliyor ve çözüm bulmaya çalışıyoruz dedi.
     Işık, kentte geçen hafta açılışı yapılan Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, derneğe bilgisayar hediye etti.
     Dernek Başkanı Turan Süme, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Işık, TBMMdeki bütçe görüşmeleri nedeniyle, açılışa katılamadıklarını söyledi.
     Işık, şöyle konuştu:
     Beni ve diğer milletvekili arkadaşımı açılışa davet ettiler. Fakat, bütçe görüşmelerinden ötürü açılışa gelemedik. ancak açılıştan sonra derneğin eksiğin olup olmadığını sorduk. Bilgisayar eksiğimiz var dediler. Biz de bir masa üstü bilgisayar alıp, kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
     Işık, muhtarlarla zaman zaman görüşmek istediklerini ancak hepsinin bir araya getirmenin mümkün olmadığını kaydetti.
     Işık, Artık bütün muhtarlarımızı bir arada bulmak mümkün olacak. Köylerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını sürekli olarak gidip dinliyoruz ve çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bundan böyle buraya da gelip sıkıntıları dinleyecek ve çözüm yolları arayacağız diye konuştu.
     Dernek Başkanı Süme ise, Işık ve partililerin derneğe yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Süme, Milletvekilimiz bizi onurlandırdı ve derneğin bir eksiğini de kapatmış oldu. Kendisine derneğimizin tüm üyeleri adına teşekkür ediyoruz dedi.
     Işık, daha sonra dernek içindeki şark köşesine geçip, muhtarların sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşta Muhtarlar Derneğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER