Muğla Valiliği Twitter hesabı açtı

Muğla Valiliği Twitter hesabı açtı


MUĞLA (A.A) - Muğla Valiliğinin Twitter hesabı açtığı bildirildi.
     Muğla Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi Türkiyede de artan internet kullanımı ile sosyal medyanın öneminin arttığı belirtildi.
     Türkiyede de yaklaşık 35 milyon civarında internet kullanıcısının sosyal medyayı etkin şekilde kullandığı ifade edilen açıklamada, bu kişilerin bir kısmının zamanlarının büyük kısmını sosyal paylaşım sitelerinde geçirdiği kaydedildi.
     İnsanların fikirlerini, fotoğraflarını, eleştirilerini sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile çevrelerine duyurduğu dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Sosyal medya platformları gittikçe daha çok önem kazanmaktadır. Bu doğrultuda Muğla Valiliği dünyada en çok kullanılan sosyal medya kanallarından Twitter üzerinden kullanıcılarla iletişime geçme amacı ile bir hesap oluşturdu. Twitter kullanıcısı olan herkes sayfanın arama kısmında muglavalilik yazarak Muğla Valiliğinin sayfasına ulaşabilir. Artık Muğla Valiliği ile ilgili gelişmeler Twitter üzerinden takip edilebilir veya isteyen, herhangi bir konuda görüşlerini Twitter sayfası üzerinden yazabilir.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Valiliği Twitter hesabı açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER