Muğlada uyuşturucu operasyonları

Muğlada uyuşturucu operasyonları -Marmaris ve Ortacada düzenlenen iki farklı operasyonda 8 kilogram esrar maddesi, 338 adet uyuşturucu hap ile 2 bin 850 lira para ele geçirildi, 6 kişi gözaltına alındı


MUĞLA (A.A) - Marmaris ve Ortaca ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 kilogram esrar maddesi, 338 adet uyuşturucu hap ile uyuşturucu satışından kazanıldığı değerlendirilen 2 bin 850 lira para ele geçirildi.
     Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Marmarise farklı illerden uyuşturucu getirilerek piyasaya sürüleceği ihbarı üzerine S.D. ve A.Kyı takibe aldı. Ekipler, istihbarat çalışmalarının ardından ilçedeki bir eve düzenledikleri operasyonda 2 kilogram 825 gram esrar maddesi ile 338 adet uyuşturucu hap ele geçirdi, olayla ilgili S.D, R.B. ve A.Çyi gözaltına aldı.
     Ekipler Ortacada ise D.T. isimli bir kişinin kardeşleriyle ilçedeki eğlence mekanları üzerinden piyasaya uyuşturucu madde süreceği ihbarı üzerine D.T. ve kardeşlerini takibe aldı. Polis, zanlıların ilçede kiraladıkları bir eve düzenledikleri operasyonda, D.T. ile kardeşleri K.T. ve S.Tyi gözaltına aldı. Ekipler evde yaptıkları aramada 5 kilogram 769 gram esrar maddesi ile uyuşturucu satışından kazanıldığı değerlendirilen 2 bin 850 lira buldular.
     Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki ifade işlemlerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER