Muğlada Sevgililer Gününe özel program

Muğlada Sevgililer Gününe özel program


MUĞLA (A.A) - Muğla Belediyesi tarafından Sevgililer Gününe özel olarak Belediye Bandosu konseri ve müzik dinletisi düzenlenecek.
     Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Şubatın sadece çiftlerin sevgisini değil, toplum, kent ve insan sevgisini de yansıttığını söyledi.
     Barış ve hoşgörünün bütün dünyayı ve ülkeyi sarması dileğinde bulunan Gürün, 14 Şubat sevgililer gününde, kendini seven, Muğlayı seven, dünyayı seven bütün hemşehrilerimizi Zahire Pazarına bekliyoruz dedi.
     Başkan Gürün, Sevgililer Gününde Tarihi Zahire Pazarında Belediye Bandosunun konser vereceğini, bir pizza firması tarafından pizza dağıtımı yapılacağını ve müzik dinletisi ile vatandaşların keyifli bir gece geçireceklerini dile getirdi.
     Gürün, Muğlalıların sevgililer gününü daha keyifli geçirmesi için de, 14 Şubatta umuma açık işyerlerinin kapanış saatinin gece 04.00e uzatıldığını, vatandaşlardan gelecek şikayetleri değerlendirmek için ise zabıta ekiplerinin 24 saat görev başında olacaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Muğlada Sevgililer Gününe özel program Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER