Muğlada iş adamına şantaj iddiası

Muğlada iş adamına şantaj iddiası -Milas ilçesinde bir iş adamının silah tehdidiyle çıplak görüntülerini çektikleri ve 200 bin lira istedikleri iddia edilen 5i üniversite öğrencisi 9 kişi gözaltına alındı (Fotoğraflı-Gö


MUĞLA (A.A) - Milasta bir iş adamının silah tehdidiyle çıplak görüntülerini çektikleri ve 200 bin lira istedikleri iddia edilen 5i üniversite öğrencisi 9 kişi gözaltına alındı.
     İlçede adı açıklanmayan bir iş adamı, jandarmaya başvurarak bir kadının kendisine cep telefonundan mesaj çekerek Avşar köyü yolunda buluşmak istediğini bildirdiğini, ancak gittiğinde burada bulunan kişilerin kendisini darbederek silah zoruyla çıplak görüntülerini çektikleri ve görüntülere karşılık 200 bin lira istedikleri iddiasıyla şikayetçi oldu.
     Şikayet üzerine İl Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerince başlatılan soruşturmada, olaya karıştıkları iddia edilen kişilerin evlerine operasyon düzenlendi.
     Operasyonda 3ü kadın olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin 5 öğrencisinin de aralarında bulunduğu Ö.İ, C.K, B.B, C.B, F.A, M.V.A, B.A, H.K. ve P.D. gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada olayda kullanıldığı iddia edilen 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet bıçak ve flash bellek içerisinde iş adamına ait görüntüler de ele geçirildi.
     Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada iş adamına şantaj iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER