Müftülük sel mağduru imama el uzattı

Müftülük sel mağduru imama el uzattı


ADANA (A.A) - Adanada şiddetli yağmur nedeniyle evi kullanılamaz hale gelen imam hatip Davut Karaağaça Seyhan Müftülüğünün lojman yaptıracağı bildirildi.
     Seyhan İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, İlçe Müftüsü Halil Uzun, geçen hafta sağanağın ardından yaşanan su baskınında Şehitler Parkı yanındaki evi zarar gören Vahittin Bozkurt Cami imam-hatibi Davut Karaağaçı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Evde ve camide incelemelerde bulunan Uzun, camideki cemaate seslenerek, Bu hocamız size bir emanettir. Bizim bir evladımızdır. Başına ciddi bir felaket gelmiştir. Hiçbir eşyası kullanabilir durumda değildir. El birliği yaparak ilk önce camimize genişçe bir lojman yaptıralım birbirimize yardımcı olalım ifadelerini kullandı.
     Müftü Uzunun, imam Karaağaça da Hiçbir şeyi düşünme Allahın izniyle hep senle beraber olacağız. Mal her zaman yerine gelir önemli olan cana bir şey gelmesin. Senin ailen ve çocukların bizim ailemiz ve çocuklarımızdır. Bu konunun üstesinden Seyhan Müftülüğümüz fazlasıyla gelecektir diyerek teselli ettiği belirtildi.
     Uzun, imim Karaağaç için lojman yaptırılacağını belirtti.
     Karaağaç ise Seyhan Müftülüğüne teşekkür ederek, felaketin olduğu ilk günden itibaren kendileriyle ilgilendiklerini vurguladı.
     (ZHL-KUT)
<< Önceki Haber Müftülük sel mağduru imama el uzattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER