MÜDEK, SÜdeki incelemelerini tamamladı

MÜDEK, SÜdeki incelemelerini tamamladı


KONYA (A.A) - Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK), Selçuk Üniversitesİ (SÜ) Mühendislik Fakültesindeki incelemelerini tamamladı.
     Akreditasyon çalışmalarını incelemek ve değerlendirmek üzere 14 kişilik heyetle geldiği Konyada çalışmalarını tamamlayarak ilk değerlendirmesini yaptı.
     Mühendislik fakültesinin 6 bölümünü inceleyen heyet, sonuçlara ilişkin SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şahin, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Handan Gülce ve diğer ilgililerle değerlendirmelerde bulundu.
     Heyetin 3 gün süren incelemelerinin ardından nihai raporu önümüzdeki aylarda hazırlayacağı ancak ilk değerlendirme raporunun olumlu olduğu öğrenildi.
     Prof. Dr. Mustafa Şahin, yaptığı açıklamada, yapılan her türlü faaliyeti desteklediklerini belirtti.
     Mühendislik fakültesinin akreditasyon sürecinin başarılı bir şekilde devam ettirilmesini temenni eden Şahin, MÜDEKin yaptığı çalışmalar üniversitemiz açısından önemli bir adımdır. Ayrıca burada yapılan akreditasyon çalışmalarının diğer fakültelerimizin incelenmesinde de bir yol haritası olacağını düşünüyorum dedi.
     MÜDEK Heyeti SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbeli de ziyaret etti.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber MÜDEK, SÜdeki incelemelerini tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER