MST 6 serisi bekoloder görücüye çıktı

MST 6 serisi bekoloder görücüye çıktı -Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hamut: -Sektörde Doosanın distribütörlüğü ile başlattığımız yolculuğu, üretici kimliğimizle sürdürüyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, sektörde Doosanın Türkiye distribütörlüğü ile başlattıkları yolculuğu, yaklaşık 10 yıldan beri üretici kimliği ile sürdürdüklerini bildirdi.
     Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, Hamut, Sanko Holdingin iş makina sektöründeki şirketi Sanko Makinanın Gaziantep üretim tesislerinde geliştirdiği MST 6 serisi bekoloderin (kazıcı yükleyici), ilk kez 81. İzmir Enternasyonal Fuarında tanıtılması dolayısıyla düzenlenen toplantıya katıldı. Burada bir açıklama yapan Hamut, her yıl katıldıkları fuarın bu yıl kendileri için farklı ve özel bir anlamı taşıdığına dikkati çekti.
     Fuara MST kullanıcılarının da davetli olduğunu anımsatan Hamut, Birçoğunuzun mutlaka ziyaret ettiği ve yakından inceleme fırsatı bulduğu Gaziantepteki modern fabrikamızda MST markasıyla başladığımız bekoloder ve telehandler üretimimiz yıldan yıla büyüyerek devam ediyor. Sektörde Doosanın distribütörlüğü ile başlattığımız yolculuğu, üretici kimliğimizle sürdürüyoruz dedi.
     Gelişen teknoloji, artan tüketici ihtiyaçları ve sektörel değişimlerin her firma gibi kendilerini de daha iyisini yapmaya yönelttiğini vurgulayan Hamut, şunları kaydetti:
     Dünya hızla değişirken ve gelişirken şirketlerin de varlıklarını sürdürebilmeleri için bu değişimin hızına yetişebilmeleri ve kendilerini sık sık güncellemeleri kaçınılmazdır. Bugün sektörün en genç ve dinamik firmalarından olan Sanko Makina, MST markasıyla sizlere yıllardır hizmet veren bekoloder ürünlerine bir yenisini ekliyor. Bu yeniliği bugün burada sizlere sunmaktan kıvanç duyuyoruz. Bugün standımızda, kısa bir süre önce Sanko ailesine katılan Başak Traktör ürünlerini de sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz.
     Tanıtım toplantısında, Sanko Makina Ürün Geliştirme Müdürü Hasan Yaran da MST 6 serisine ilişkin teknik bilgi verdi.
     Action Team (Karizma Basket Show) grubunun basketbol konseptli akrobasi gösterisinin ardından konuklar yeni MST 6 serisi bekoloderi yakından tanıma fırsatı buldu.
     Sanko Makina standında düzenlenen tanıtım toplantısına çok sayıda MST müşterisinin yanı sıra, Sanko Makina ürün geliştirme, üretim ve yönetim kadrosu da katıldı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber MST 6 serisi bekoloder görücüye çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER