Motosikletler çürümeye terk ediliyor

Motosikletler çürümeye terk ediliyor


GAZİANTEP (A.A) - Nizipte, değişik nedenlerle trafik ekipleri tarafından garaja çekilen ve sahipleri tarafından alınmayan yüzlerce motosiklet çürümeye terk ediliyor.
     Ekipler tarafından yakalanan ve yediemine teslim edildikten sonra Nizip Belediyesine ait yer altı garajına konulan motosikletler, yüksek cezalar nedeniyle sahipleri tarafından alınmadığı için çürümeye terk edilmiş durumda.
     Garaj yetkilisi Sait Dölek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, trafik ekipleri tarafından çeşitli nedenlerden dolayı garaja teslim edilen ve sahipleri tarafından 6 ay içerisinde alınmayan motosikletlerin Nizip Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği tarafından tespiti yapıldıktan sonra Mal Müdürlüğüne devredildiğini söyledi.
     Dölek, şu bilgileri verdi:
     Mal Müdürlüğü ise görevlendirdiği mühendis kontrolünün ardından eğer motosikletler hurda ise hurda olarak işlem görüyor hurda değilse ise düzenlenen rapor öncülüğünde motosikletler ihale usulü ile tekrar satışa çıkarılıyor. Şuan içerisinde hurdaya ayrılan 350 motosikletin işlemlerinin tamamlandığını Mal Müdürlüğüne teslimi için hazır.
     Yaklaşık 2 yılı aşkın bir süre içerisinde toplamda 650 motosiklet trafikten men edilerek garajımıza yediemin olarak teslim edildi. Bizim buradan yetkililerden istediğimiz belirtilen tarih içerisinde sahipleri tarafından alınmayan motosikletlerin hemen tavsiyesinin yapılmasıdır. 2 yıldır garajda bulunan motosikletlerin bir çoğunun sıfır olarak garaja yediemin teslim edilmesine rağmen şuan hurdaya dönmüş duruma gelmiş olup böyle olunca da yer konusunda bize sıkıntı yaşatıyor.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Motosikletler çürümeye terk ediliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER