Motosiklet hırsızına suçüstü

Motosiklet hırsızına suçüstü -Bir haftada hastaneden 2 motosiklet çalan hırsız suçüstü yakalandı, hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi (Görüntülü)


GAZİANTEP (A.A) - Nizip Devlet Hastanesinde bir haftada içinde 2 motosiklet çalan hırsız suçüstü yakalandı, hırsızın çalma anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
     Edinilen bilgiye göre, Nizip Devlet Hastanesi bahçesinden plakası ve sahibi öğrenilmeyen motosikleti çalmak isteyen Hüseyin T. (32) ve ona gözcülük ettiği öğrenilen Mehmet K. (22) hastane çevresinde bekleyen Polisler tarafından farekildi.
     Polisin geldiğini fark eden zanlılar ile polisler arasında yaşanan kısa kovalamacanın ardından, zanlılar bir sokakta kıstırılarak yakalandı.
     Nizip Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alınan zanlıların, bir hafta öncede hastane bahçesinde Mustafa Karataşa ait 27 NJ 002 plakalı motosikleti çaldıkları tespit edildi.
     Zanlılardan Hüseyin Tnin, hırsızltan 24 kaydının bulunduğu öğrenildi. Her iki hırsızlık olayı, hastane yakınlarında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydeldi.
     Emniyete işlemleri tamamlanan Hüseyin T. (32) ile ona gözcülük ettiği öğrenilen Mehmet K. (24) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     (İRF-HAS)
<< Önceki Haber Motosiklet hırsızına suçüstü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER