MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları

MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları (Görüntülü)


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde bir motosikletin yolda kalan aracı çektiği anlar ve genelde ışık ihlalleri sonucu oluşan kazalar, MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.
     İl Emniyet Müdürlüğüne ait MOBESE kameralarının şehir merkezinde farklı noktalarda kaydettiği bazı kazalar, basına verildi.
     Görüntülerde, Nevşehirde benzini bitince yolda kalan otomobilin motosikletle çekilerek kurtarılması, Avanos ilçesinde hasta taşıyan ambulansa Kayseriden Nevşehire giderken kırmızı ışıkta durmayan ticari aracın çarpması ve şehir içi trafiğinde dört nala koşan atlar görüntülerde yer alıyor.
     Kayıtlarda motosiklet kazaları sıkça yer alırken, şehir içinde yarış yapan 3 otomobilin aşırı hızla çevre yolunda ilerlerken kırmızı ışıkta durmayıp kavşaktan dönen bir başka araca çarptığı kaza da bulunuyor.
     Nevşehirde geçtiğimiz aylarda yaşanan lodosun etkisiyle bir apartman çatısının yoldan geçen araçların üzerine düşmesinin de yer aldığı görüntülerde, kazaların başlıca sebebi ışık ihlalleri, dikkatsizlik ve aşırı hız olduğu belirlendi.
     Bir başka görüntüde ise yolun karşısına engelli aracıyla geçen engelli bir vatandaşı dikkatsiz araç sürücüsü son anda fark ediyor ve frene basmasına karşın engelli aracına çarpıyor. Kazayı engelli vatandaş hafif yaralarla atlatıyor ve araç sürücüsü hemen aracından inerek yere düşen engelli vatandaşı kaldırıyor.
    
     Muhabir: Murat Asil / Yücel Velioğlu / İsmail İçer
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER