MMO Kayseri Şube Başkanı Özcan:

MMO Kayseri Şube Başkanı Özcan: En iyi klima bütçenize en uygun olanıdır


KAYSERİ (A.A) - Yaz sıcaklarının vazgeçilmezi arasında yer alan klimaların alımı ve kullanımıyla ilgili Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcandan uyarı geldi.
     Klima alımında kaliteli ürünlerin önemli olduğunu söyleyen Özcan, klimanın bütçeye de uygun olması gerektiğini vurguladı.
     Özcan, Klimanızı uzun yıllar kullanabilme amacı ile satan firmanın tüketici memnuniyetini ilke edinmiş, tüketicisini bilgilendiren, keşif ve montaj hizmetini sorunsuz gerçekleştirebilen, servis ağı güçlü, kaliteden taviz vermeyen bir firma olmasına dikkat edilmelidir. Günümüzde klima üreticileri tarafından kullanılan teknolojiler temelde aynıdır. Çoğu zaman cihazların fiyatını yakından etkileyen ölçüt, klimada bulunan ek özelliklerdir. Satın almadan önce cihazınızda olmasını arzu ettiğiniz özellikleri gözden geçirin.
     Klimaların bakımlarına da dikkat çeken Özcan şunları söyledi:
     Düzenli bakımı yapılan cihazlarda yüzde 15 ile 30a varan elektrik tasarruflarının yanı sıra, cihazınızın da kullanım ömrü uzayacaktır. Ayrıca sağlık açısından klima bakımı çok önemlidir. Bakımı yapılmayan, iyi temizlenmeyen klimalar bakteri üretiyor ve bu tür bakteriler hastalık tehlikesi oluşturmaktadır. Gerek tasarruf için gerekse sağlık açısından klimalarınızın periyodik bakımlarını yetkili servislere düzenli bir şekilde yaptırılması, filtrelerin ise 15 günde bir kullanıcılar tarafından yıkaması gerekmektedir.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber MMO Kayseri Şube Başkanı Özcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER