Mısırlı parlamenterlerden ESOya ziyaret

Mısırlı parlamenterlerden ESOya ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiyenin yerelleşme ve kamu reformu gibi alanlarda yapılanlar hakkında bilgi almak amacıyla Türkiyeye gelen 17si Mısır Parlamentosundaki milletvekillerinden oluşan 27 kişilik heyet Eskişehir Sanayi Odasını (ESO) ziyaret etti.
     ESOdan yapılan açıklamaya göre, Heyet Başkanı ve Mısır Milletvekili Mahmoud Abdelaal Mohamed, ziyarette, ülkesinde gerçekleşen devrimden sonra Mısır yeni bir anayasa oluşturma aşamasında olduğunu ve süreçte çeşitli deneyimleri öğrenmek için söz konusu ziyareti yaptıklarını bildirdi.
     Yaptıkları incelemelerde Eskişehir sanayi altyapısı ve gelişimin dikkat çekici olduğunu dile getiren Mohamed, Eskişehirdeki sanayi başarısını dinlemek ve öğrenmek için burada olduklarını kaydetti.
     ESO Başkanı Savaş Özaydemir de heyeti Eskişehirde ağırlamaktan ve işbirliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
     Özellikle son 25 yıldır Organize Sanayi Bölgesi yapılanmasının Türkiyedeki sanayi altyapısının oluşmasında ve ülke ihracatının arttırılmasında önemli görevler üstlendiğini kaydeden Özaydemir, düzenli çalışma ortamından, lojistiğe, kümelenmeden eğitime kadar hizmet sunduklarını sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Mısırlı parlamenterlerden ESOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER