Mısır heyetinden Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Mısır heyetinden Büyükşehir Belediyesine ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehire gelen ve Mısırlı parlamenterlerin yer aldığı heyet, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Ekonomik Politikalar Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından, Türkiyeye davet edilen Mısır Parlamentosu İnsan Kaynakları ve Yerel Yönetimler Komisyonu üyeleri Eskişehire gelerek, yerel yönetim sistemi, Belediye kanunları, kent planlaması gibi konularda temaslarda bulunmak üzere Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
     Heyet adına söz alan Mısır Parlamentosu İnsan Kaynakları ve Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı Abdelazim Abdelal ziyarette yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
     Eskişehire gelirken küçük bir şehre gittiğimizi söylediler. Eskişehirdeki şehircilik çalışmalarını inceledik ve çok beğendik. Başarılı çalışmalarınızdan ötürü Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını kutluyoruz.
     Açıklamada, Mısır heyetinin Eskişehir programı kapsamında, Kent Park, Bilim Kültür Sanat Parkı, Kent Müzeleri Kompleksi ve Odunpazarı İşlik Evler Turistik El Sanatları Merkezini gezdikleri belirtildi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Mısır heyetinden Büyükşehir Belediyesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER